Datum:

Torenzaal

Klap van de Korenmolen
Ernest Beuving
Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar: 'hoe gek het is om het niet te zijn'. De voorstelling Klap van de korenmolen ziet Ernest Beuving als ‘een spoedcursus geluk’. Zoals zijn eerdere programma’s is deze show van Ernest Beuving half cabaret, half concert. Beuving maakt grappen, imiteert, persifleert. De acts gaan van een postume prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger en een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken', tot een Mick Jagger met ADHD.
De pers noemt hem een theaterpersoonlijheid met prachtige liedjes'. Hij neemt naar Goes de multi-instrumentalist Erik Raayman mee.

"theaterpersoonlijkheid met prachtige liedjes.
De Stentor
"mateloos gevoel voor humor."
De Stentor
"warme liedjes en hilarisch"
Het Brabants Dagblad
"allround cabaretier Beuving zet met koor en zijn uitstekende band de zaal op zijn kop."
Arena

Met gitarist Erik Raayman (gitaar, basgitaar, kunstfluit en tweede stem).
Speelde o.a. bij: Liesbeth List, Zenga, Purper, Robert Paul, Henk Elsink

Meer: www.ernestbeuving.nl.